Het bedrijf

5 april 2021 Uit Door Reigel2

Onze geschiedenis

Oorspronkelijk gevestigd in Amsterdam, ontstaan uit de behoefte als actief wedstrijdzeiler om op korte termijn zelf reparaties aan zeilen te kunnen uitvoeren. Al snel kwamen er ook opdrachten van andere zeilers waardoor er een klantenkring ontstond.

Vanwege de krapte op de woningmarkt in Amsterdam verhuist naar Purmerend later naar Julianadorp en de zeilmakerij daar voortgezet daar is de zeilmakerij uitgegroeid tot een bedrijf dat nu gevestigd is op industrieterrein Kooijpunt.

Wat doe ik:

Reparatie van tenten, zeilen etc.

Vaardigheden van zeilen:

Fokken, grootzeilen, spinakkers en genakkers

Tenten:

Sprayhoods, kuiptenten, dektenten voor alle typen boten, van diverse eenheidsklassen mallen aanwezig.

Hoezen:

Rolfokhoes en hoes voor markiezen.

Industrie:

Diverse toepassingen zoals kussens, afscherming tegen regen en zon